Savjetovanje za poduzetnike vezano za Zakon o radu u praksi

Autor: LRA Belišće

U organizaciji Lokalne razvojne agencije Grada Belišća i Hrvatske udruge poslodavaca, dana 18. rujna 2017. godine s početkom u 11 sati u Velikoj vijećnici Grada Belišća, dr. Franje Tuđmana 1. održati će se savjetovanje vezano za Zakon o radu u praksi. Cilj savjetovanja je  što bolje informirati poslodavca o odredbama koje imaju otežanu primjenu u praksi.

Savjetovanje će obuhvatiti sve potrebne evidencije koje je poslodavac dužan voditi  sukladno Pravilniku o sadržaju i načinu vođenja evidencije o radnicima (NN 32/15, 97/15)  te najaviti skorošnje izmjene. 

Predavač je Ivan Sarić, pravni savjetnik HUP Regionalnog ureda Osijek, a savjetovanje je zamišljeno kao interaktivno predavanje tijekom kojeg ćete moći postavljati pitanja i rješavati nedoumice vezane uz temu savjetovanja, kao i dobivati odgovore na sva pitanja iz područja radnog zakonodavstva.

Svi zainteresirani svoj dolazak trebaju potvrditi najkasnije do 31.08.2017. godine putem info maila: igor.paloh@lra-belisce.hr ili telefonom na broj 031/ 303-908.