OBJAVLJEN POZIV NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA „INOVACIJSKI VAUČERI ZA MSP-OVE“

Autor: LRA Belišće

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je 22. svibnja Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Inovacijski vaučeri za MSP-ove“, Referentna oznakaKK.03.2.2.03, namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima.

Minimalni iznos bespovratnih sredstava: 10.000,00 kn

Maksimalni iznos bespovratnih sredstava: 75.000,00 kn

Prihvatljivi prijavitelji: Mikro poduzetnici, Mali poduzetnici, Srednji poduzetnici

Svrha ovog Poziva je pružanje stručne podrške od strane znanstveno-istraživačkih organizacija (ZIO) u vidu ugovornog pružanja usluga MSP-ovima za troškove testiranja, ispitivanja, demonstracijskih aktivnosti, kao i korištenja stručnih tehničkih znanja za potrebe inovativnih procesa i komercijalizacije inovacija. Poziv je usmjeren na jačanje kapaciteta MSP-ova za istraživanje, razvoj i inovacije kroz poticanje suradnje sa znanstveno-istraživačkim organizacijama u svrhu razvoja novih proizvoda, usluga ili procesa, s naglaskom na komercijalizaciju proizvoda i usluga.

Više o Pozivu, kao i svu dokumentaciju, možete pronaći na https://efondovi.mrrfeu.hr/MISCms/Pozivi/Poziv?id=cfc4e79b-68c5-4ce8-a481-04ee5d76dda2

Za sva dodatna pitanja obratite se u Lokalnu razvojnu agenciju Grada Belišća d.o.o., Željeznička 10/a (Poduzetnički inkubator Polet Belišće)