Poziv na Dijalog s građanima s europskom povjerenicom za regionalnu politiku i ministricom RH za regionalni razvoj i fondove EU, 20.9.2018. u Vukovaru

Autor: LRA Belišće

20. rujna 2018. u Vukovaru će se održati Dijalog s građanima s europskom povjerenicom za regionalnu politiku,Corinom Crețui ministricom Republike Hrvatske za regionalni razvoj i fondove Europske unije, Gabrijelom Žalac.

Tema Dijaloga s građanima je “Kohezijska politika Europske unije – doprinos prosperitetu Slavonije”, a mjesto održavanja događanja je Hotel LAV, J. J. Strossmayera 18, Vukovar, s početkom u 17 sati.

Dijalozi s građanima“ koje organizira Europska komisija neposredan su oblik razgovora građana s Europskom komisijom i održavaju se u svim državama članicama Europske unije od 2013. godine. Namijenjeni su izravnoj razmjeni mišljenja stanovništva i europskih povjerenika.

Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj organizira besplatan autobusni prijevoz za zainteresirane sudionike iz Osijeka uz organizacijsku podršku Informacijskog centra Europe Direct Osijek koji djeluje pri Regionalnoj razvojnoj agenciji Slavonije i Baranje.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje te organizirani prijevoz iz Osijeka molimo da se javite putem e-maila: edic-osijek@obz.hr radi pravovremene organizacije.

Informacije o događanju dostupne su na web stranici Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj: https://ec.europa.eu/croatia/events/citizend_dialogue_with_cssr_cretu_in_vukovar_hr