ODRŽANO EDUKATIVNO PREDAVANJE O AKTUALNIM IZMJENAMA ZAKONA I POREZNIH PROPISA ZA 2019.

Autor: LRA Belišće

Provedbom predavanja o aktualnim izmjenama Zakona i poreznih propisa za 2019. godinu, Lokalna razvojna agencija Grada Belišća d.o.o. zaključila je ovogodišnji program edukativnih predavanja kojima pomaže poduzetnicima u jačanju kapaciteta i efikasnosti.

Poduzetnički inkubator Polet d.o.o. i Lokalna razvojna agencija Grada Belišća d.o.o. organizirali su besplatno edukativno predavanje namijenjeno poduzetnicima i svim zainteresiranima o aktualnim izmjenama Zakona i poreznih propisa za 2019. godinu.

U ime organizatora predavanja, sudionike je pozdravio Mario Marolin, direktor Lokalne razvojne agencije Grada Belišća te predstavio predavačicu, vlasnicu knjigovodstvenog servisa i savjetnicu za knjigovodstvene poslove, Aleksandru Kušić.

Tridesetak sudionika u Gradskoj je vijećnici s pozornošću saslušalo izlaganje Aleksandre Kušić koja je govorila o izmjenama vezanim za prigodne isplate u prosincu, godišnjem obračunu poreza na dohodak, izmjenama i dopunama Zakona i fiskalizaciji te drugim temama s pozicije iskusne knjigovodstvene stručnjakinje, a zainteresiranima je odgovarala na pitanja vezana za praktično provođenje nekih zakonskih odredbi.