„RAČUNOVODSTVO ZA POČETNIKE“ I „KAKO NAPRAVITI POSLOVNI PLAN“

Autor: LRA Belišće

Druga radionica iz ciklusa poslovnih edukacija u sklopu projekta Slavonski „New Deal” – prekvalifikacijom i edukacijom u agraru do samozapošljavanja financiran EU sredstvima, održana je dana 13. lipnja 2019. godine. Na radionici je 40-tak sudionika dobilo informacije o „računovodstvu za početnike” kao i prezentaciju kako napraviti poslovni plan ukoliko planiraju započeti s realizacijom vlastite poduzetničke ideje. Radionica je imala za cilj stjecanje osnovnih znanja o poduzetništvu od strane nezaposlenih osoba kao ciljane skupine projekta.

Podsjetimo, nositelj EU projekta Slavonski „New Deal” je Grad Belišće, a partneri na projektu su Lokalna razvojna agencija Grada Belišća do.o., Kombel d.o.o. i Općina Bizovac. Ukupna vrijednost projekta iznosi 728.918,77 kuna, a isti je nastao s ciljem poticanja gospodarskog rasta i razvoja lokalne zajednice. Projektom želimo doprinijeti  jačanju ljudskih potencijala u skladu s lokalnim potrebama na tržištu rada te poboljšati kvalitetu života u lokalnim zajednicama.

Ciklus edukacija u sklopu predmetnog projekta nastavlja se već 03.07.2019. godine kada će se održati dvodnevna radionica „Kako do bespovratnih sredstava.” Predavanja će održati Mario Marolin, mag. iur direktor i projekt menadžer Lokalne razvojne agencije Grada Belišća d.o.o.o.. Edukativna radionica održati će se u Velikoj vijećnici grada Belišća na adresi Vijenca dr. Franje Tuđmana 1, Belišće, s početkom u 10,00 sati.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane za sudjelovanje na radionici, a možete se prijaviti putem maila stela.brezovec@lra-belisce.hr ili osobno u Lokalnu razvojnu agenciju Grada Belišća d.o.o., svakim radnim danom od 7-15 sati na adresi Željeznička 10/a Belišće (Poduzetnički inkubator Polet Belišće).