ZAVRŠNA KONFERENCIJA PROJEKTA SLAVONSKI NEW DEAL – PREKVALIFIKACIJOM I EDUKACIJOM U AGRARU DO SAMOZAPOŠLJAVANJA

Autor: LRA Belišće

Partneri u projektu Slavonski „New deal“ – prekvalifikacijom i edukacijom u agraru do samozapošljavanja: Grad Belišće, Lokalna razvojna agencija Grada Belišća d.o.o., Kombel d.o.o.  za komunalne djelatnosti te Općina Bizovac u proteklih su 12 mjeseci radili na stvaranju prilika za gospodarski rast i lokalni razvitak kroz stvaranje preduvjeta za otvaranje novih stabilnih proizvodnih subjekata.

U utorak, 10. ožujka 2020. godine s početkom u 11:00 sati u Velikoj vijećnici u zgradi gradske uprave na Vijencu dr. Franje Tuđmana 1, Belišće održat će se Završna konferencija projekta Slavonski „New deal“ na kojoj će javnosti predstaviti aktivnosti i rezultate ostvarene provedbom projekta. Kroz projekt su prekvalificirane osobe za stakleničko-plasteničku proizvodnju u području cvjećarstva, povrtlarstva i voćarstva, provedene su edukacije informatičkog opismenjavanja, za pisanje projekata za Program ruralnog razvoja, te o osnovama vođenja poslovnog subjekta. U sklopu projekta postavljena su dva plastenika na području Belišća.

Nakon predstavljanja rezultata i aktivnosti projekta predviđeno je predstavljanje mjera ruralnog razvoja s posebnim naglaskom na mjere 4, 6 i 17.

Program