Poziv na set radionica „Uvod u poduzetništvo“

Autor: LRA Belišće

Želiš li postati uspješan poduzetnik? Ne znaš sve informacije? Želiš naučiti kako voditi svoj poduzetnički pothvat sa što manje rizika za kaznom? Onda je ciklus predavanja pod zajedničkim nazivom „Uvod u poduzetništvo“ pravo mjesto za sve poduzetnike i buduće poduzetničke pothvate koji žele biti USPJEŠNI!

Lokalna razvojna agencija Grada Belišća d.o.o. poziva sve poduzetnike, poduzetnike početnike i one koji žele postati poduzetnici da se prijave na set pravnih, računovodstvenih, poduzetničkih radionica u sklopu projekta  „Enabling Development of Sustainable Cross-Border Clusters”, HR-RS 265, (CBC Clusters) koji je financiran sredstvima Interreg IPA Programa prekogranične suradnje Hrvatska – Srbija 2014-2020.

Ciklusi predavanja pod zajedničkim nazivom Uvod u poduzetništvo odvijati će se tijekom veljače 2021. godine on-line, u formatu Webinara, ali i uživo ukoliko epidemiološki uvjeti to budu dozvoljavali. Svi zainteresirani poduzetnici i budući poduzetnici mogu se prijaviti za sudjelovanje na predavanjima putem e-maila: info@lra-belisce.hr

Teme ciklusa predavanja biti će:       

  1. Pravni okvir – osnivanje poduzetničkog subjekta
  2. Računovodstvo i porezi
  3. Izrada poslovnog plana
  4. Marketing i prodaja

Edukacija će obuhvaćati predavanja iz navedenih područja (50%) i praktičnu izvedbu (50%) uz  stručno vodstvo predavača. O točnim terminima održavanja edukacija polaznici će biti obaviješteni putem web stranice Lokalne razvojne agencije Grada Belišća,  CBCB aplikacije i na e-mail.

Za dodatne informacije obratite se na  e-mail info@lra-belisce.hr ili na broj telefona 031/358-241