Javni poziv za dodjelu besplatne usluge tehničke pomoći za pripremu izgradnje sunčanih elektrana

Autor: LRA Belišće

REGEA nudi besplatnu izradu tehničke i ostale dokumentacije i tehničko, pravno i financijsko savjetovanje pravnim osobama za pripremu izgradnje sunčanih elektrana.

Tehnička pomoć namijenjena je pravnim osobama, vlasnicima građevina na teritoriju Republike Hrvatske koji posluju u javnom ili privatnom sektoru. Ovaj Javni poziv nije namijenjen fizičkim osobama – raspisivanje poziva za fizičke osobe očekuje se tijekom 2022. godine.

Prijave na Javni poziv zaprimat će se do 31. prosinca 2022. godine ili do iskorištenja osiguranih sredstava iz projekta PVMax.

Samom prijavom na Javni poziv ne preuzimate nikakve financijske obveze. Obveza prijavitelja nastaje tek nakon potpisa Sporazuma a odnosi se na obvezu realizacija projekt izgradnje sunčane elektrane najkasnije do 30. lipnja 2024. godine. 

Više o Javnom pozivu možete pronaći na WEB stranici https://regea.org/pvmax-javni-poziv-regea-priprema-investicijski-val-u-suncane-elektrane/

Za dodatne informacije i pomoć kod podnošenja zahtjeva obratite se u Lokalnu razvojnu agenciju Grada Belišća putem email-a: info@lra-belisce.hr