Otvoren je šesti natječaj razvojnog programa potpore poduzetnicima početnicima i mikro poduzećima – „Pokreni nešto svoje“

Autor: LRA Belišće

ACT Grupa, potporna organizacija za razvoj društvenog/impact poduzetništva, otvorila je prijave za šestu generaciju dobitnika potpore jednog od svojih razvojnih programa koji provodi u partnerstvu s tvrtkom Philip Morris Zagreb d.o.o..

Program „Pokreni nešto svoje“ sustavno daje vjetar u leđa mikropoduzetnicima i poduzetnicima početnicima odgovarajući na njihove potrebe za adekvatnom financijskom i mentorskom podrškom u svrhu započinjanja ili razvoja poslovanja

Za financiranje šest najboljih projekata u okviru šestog kruga natječaja Philip Morris Zagreb d.o.o. osigurao je iznos ukupne vrijednosti od 444.000,00 kuna te će svaki od dobitnika biti sufinanciran fiksnim iznosom od 74.000,00 kuna.

Prijave za novi natječaj otvorene su do 14. veljače 2022. godine do 12 sati. Rezultati natječaja bit će javno predstavljeni te objavljeni do 30. ožujka, a početak provedbe šetomjesečnih projekata je 15. travnja 2022. godine.

Više o samom natječaju možete pronaći na https://pokreninestosvoje.hr/