Javni poziv za prijavu i sudjelovanje u Programu studentskog poduzetništva na području RH – prijave produžene do 15. 04. 2023.

Autor: LRA Belišće

Javni poziv za prijavu i sudjelovanje u Programu studentskog poduzetništva na području Republike Hrvatske u okviru projekta „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI) putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) – Faza 2“. produžen je do 15.04. 2023.

Cilj poziva: poticanje studenata na razvoj vlastitih poduzetničkih ideja i povećanje njihovih vještina u vođenju i upravljanju poduzetničkim pothvatima te osnivanje startup poduzeća.

Svrha poziva: potaknuti studente na prijavu za sudjelovanje u Programu studentskog poduzetništva, što će u konačnici doprinijeti i većoj poduzetničkoj aktivnosti na području Republike Hrvatske, većoj konkurentnosti na tržištu rada i stabilnijem rastu i razvoju cjelokupnog gospodarstva.

Tri projekta koja ostvare najveći broj bodova, bit će novčano nagrađena u sljedećim iznosima:

  1. mjesto: 3.000 EUR
  2. mjesto: 2.000 EUR
  3. mjesto: 1.000 EUR

Prihvatljivi prijavitelji:  studenti završnih godina, odnosno zadnje dvije godine koji redovno ili izvanredno pohađaju jedno od preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija sveučilišta i ostalih visokoškolskih ustanova (veleučilišta i visokih škola) u Republici Hrvatskoj.

Više o samoj prijavi možete pronaći na linku: https://hamagbicro.hr/javni-poziv-za-prijavu-i-sudjelovanje-u-programu-studentskog-poduzetnistva-na-podrucju-republike-hrvatske/