OBJAVLJEN POZIV NA DOSTAVU PROJEKTNOG PRIJEDLOGA „DRŽAVNE STIPENDIJE ZA STUDENTE SLABIJEG SOCIO-EKONOMSKOG STATUSA“

Autor: LRA Belišće

Ministarstvo znanosti i obrazovanja (MZO) objavilo je Poziv na dostavu projektnog prijedloga „Državne stipendije za studente slabijeg socio-ekonomskog statusa“.

Poziv se provodi u postupku izravne dodjele bespovratnih sredstava unaprijed određenom prijavitelju Ministarstvu znanosti i obrazovanja, Upravi za visoko obrazovanje, u ukupnom iznosu od 95 milijuna eura, a sufinanciran je iz Europskoga socijalnog fonda plus, u sklopu Programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2021. – 2027.“.

Datum početka podnošenja projektnog prijedloga je 15. travnja 2024., a krajnji rok 20. lipnja 2024.

Ciljne skupine: Studenti u redovitom statusu slabijeg socio-ekonomskog statusa upisani na visoka učilišta u Republici Hrvatskoj na sveučilišne prijediplomske studije, sveučilišne diplomske studije, sveučilišne integrirane prijediplomske i diplomske studije, stručne kratke studije, stručne prijediplomske studije i stručne diplomske.

Detaljnije možete pogledati na: https://esf.hr/esfplus/objavljen-poziv-na-dostavu-projektnog-prijedloga-drzavne-stipendije-za-studente-slabijeg-socio-ekonomskog-statusa-ministarstvu-znanosti-i-obrazovanja/